Oplevelser ved Den Franske Riviera

De fleste har hørt om Den Franske Riviera, men det høje prisniveau gør, at kun få har været der. Den Franske Riviera ligger ud til Middelhavet, og er et spændende men eksklusivt turistmål, som især tiltrækker de rige og de kendte. Det behøver ikke koste en formue at holde ferie ved Den Franske Riviera, da du selv bestemmer, hvor du ønsker at bo og i hvor lang en periode.’

Du kan faktisk få en uges charterrejse til Den Franske Riviera med Spies Rejser til under 4.000 kr., hvilket er et godt tilbud på dette mondæne feriested. På den måde kommer du tæt på jetset livet, og kan møde kendte ansigter fra hele verden samt nyde det herlige klima på stedet.

Aktiviteter ved Côte d’Azur

Der sker masser af aktiviteter ved Den Franske Riviera, som på fransk kaldes for Côte d’Azur. Her findes smukke strande, skønt vejr samt masser af glimmer og glamour. Alle kender til Filmfestival i Cannes og til det berømte Monaco Grand Prix, og dette er bare to årlige begivenheder, der tiltrækker masser af turister til Sydfrankrig.

10 anbefalelsesværdige seværdigheder ved Côte d’Azur

Her kommer en oversigt over 10 populære og velbesøgte turistattraktioner ved Den Franske Riviera https://smslånonline.dk/.

  1. Iles d’Hyeres, der består af de tre smukke øer Porquerolles, Port-Cros og Levan. Øerne kaldes for De gyldne øer, og her finder du en stor nationalpark samt en meget flot natur, der opfordrer til badning, se på fugle, tage på vandreture, cykle og dykke.
  1. Eze er en befæstet middelalderlandsby med flotte og charmerende villaer dækket af bougainvillea blomster. Le Jardin Exotique d’Eze er en have med eksotiske planter og smukke statuer, og stedet er et must for naturelskere.
  1. Villa Ephrussi de Rothschild er et smukt palæ med mange pragtfulde haver.
  1. Corniche de l’Esterel kaldes også for Corniche d’Or, og der er tale om en 32 km berømt strækning med mange hårnålesving. Ruten er utrolig smuk og giver dig en ekstrem flot udsigt undervejs.
  1. Den glamourøse badeby Cannes tiltrækker masser af turister hvert år, og byen er et flot skue med en smuk havnepromenade samt palmetræer, fornemme hoteller, restauranter og eksklusive designerbutikker.
  1. Middelalderlandsbyen Saint-Paul de Vence er absolut et besøg værd, da byen stort set er intakt trods dens høje alder. Det er en meget kunstnerisk by med masser af kunstgallerier, kunstnerworkshops og museer herunder det verdenskendte Fondation Maeght.
  1. Denne maleriske badeby Antibes mellem Nice og Cannes var oprindeligt en gammel græsk handelsby. I dag kan du stadig opleve masser levn fra fortiden som smalle brostensbelagte gader og byens volde.
  1. St Tropez er især kendt for sine enestående flotte strande og luksuriøse hoteller, der især tiltrækker berømtheder og andre velhavende fra hele verden. Byen er yderst charmerende med sine brostensbelagte gader og et historisk bycenter. Her vil du kunne opleve store yachter ved kajen samt masser af elegante strandbarer.
  1. Storbyen Nice er det største feriested ved den franske riviera, og det skyldes den flotte strand og den store havn. Byen har også et historisk bycenter, men den er især kendt for et spændende og aktivt natteliv med pubs og natklubber.
  1. Monte Carlo i Monaco er enestående at besøge, da du her på et lille område finder masser af store kasinoer, eksklusive hoteller samt naturligvis Formel 1 racerløb. Du kan også finde Oceanografiske Museum samt besøge paladset Monaco-Ville, der oprindeligt var en middelalderfæstning.