Få råd til næste sommerferie i Frankrig – tag på sommerhusferie i Danmark

Det kan virke paradoksalt, at man kan tage på ferie for at spare penge. Hvis man hvert år tager til udlandet, kan det rende op prismæssigt, når du ser på benzin, flybilletter, restaurantbesøg og meget andet. Tager du derimod en enkelt ferie i Danmark en gang imellem, så kan du holde en ferie, der ikke koster så meget.

Bor du for eksempel i Sønderjylland, kan du leje et sommerhus på Rømø eller Mandø til hele familien. På den måde kører I en kort distance, men I kommer stadig til at opleve noget nyt ved at prøve ø-livet. Og hvis I holder jer til at handle i supermarkederne, og ikke går ud og spiser hver aften, kan I spare på budgettet. Når I vælger én billigere ferie i Danmark, kan I bruge flere penge næste år på at komme til ynglingsstedet i Frankrig og gøre det med manér.

Hold ferie i Frankrig med manér

Du har sikkert mange drømme og ønsker til, hvad der skaber den gode ferie i Frankrig. Det er meget individuelt, og der er mange muligheder for at få drømmene opfyldt. Men der er nogle områder i Frankrig, der er dyrere at holde ferie i end andre. Det handler både om prisen på en overnatning og priserne på restauranterne. For at få mulighed for at nyde den luksus, som Frankrig har at tilbyde, kan det for nogle være nødvendigt at spare ekstra op. Men at spare ét år vil være det hele værd, så man kan få den fulde oplevelse næste år.

Tag Frankrig med på ø-ferie i Danmark

Når I holder jeres ”spare-ferie” på for eksempel Rømø eller Mandø, kan I forsøge at tilføje noget fransk. I kan for eksempel lave creme brulée i til dessert og sørge for at have masser af croissanter til morgenmaden. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan I kan præge jeres danske ferie i en fransk retning.