Oplevelsesrejse til paris

e835b3072cf41c3e81584d04ee44408be273e5d71db6104191f0_640_paris

Du kender det nok godt, det med at købe gaver er altså ikke altid det nemmeste – uanset om det er til mænd eller kvinder man køber gaven til. Man frygter måske at personen får en tilsvarende gave fra andre, eller gaven skal byttes, da den ikke passer i størrelse, smag, farve mv. Det kan også være svært i det hele taget at finde på gode gaveidéer, da rigtig mange bare køber det de står og mangler, når de mangler det. Jeg vil dog gerne slå et slag for oplevelsesgaver, også selvom disse ofte kan være lidt mere pricy end en god flaske vin.

 

En smuttur til Paris

Oplevelsesgaver kan bestå af mange ting, da man kan finde noget i alle prislejer, og fælles for oplevelsesgaver er, de altid vil give jer minder om en tur og oplevelse, som er unik og enestående, hvor mindet aldrig vil falme. Hvis man giver en havegrill, en kjole eller et sæt tallerkener, så kan disse brugsgenstande da også holde i en årrække, men før eller siden vil de skulle kasseres, og så er gaven væk i al evighed, mens oplevelser varer evigt. En anden ting er, at fysiske gaver ofte drukner i mængden af genstande i hjemmet. Nogle oplevelsesgaver kunne f.eks. være:

 

  • Fin middag på kro eller restaurant
  • Besøg i Zoo
  • Besøg i Tivoli
  • Besøg i forlystelsespark
  • Sommerhusferie
  • Krydstogtsrejse
  • En charterrejse sydpå med fly og hotel
  • Faldskærmudspring
  • Dykning
  • Gokartkørsel

 

Vidt forskellige, alt efter hvad modtageren kan lide. Men min personlige favorit er nu engang en smuttur til Paris: byen over alle byer, og en gave der uden tvivl vil skabe glæde. I min optik betyder pris ikke så meget – jeg vil hellere give en gave af en højere værdi, hvis det er noget der skaber minder.

 

Hvor køber man oplevelsesrejser?

Man kan finde inspiration og prisforslag til gavekort masser af steder på internettet. Langt de fleste rejsebureauer tilbyder at sælge gavekort til rejser med fly og hotel, og så kan gavemodtageren selv bestemme tidspunktet for rejsen samt rejsedestinationen. En rejse er en fantastisk god idé til en romantisk ferie, så man kan slappe af i hinandens selskab med masser af komfort. Man finder mange muligheder for rejser med fly og hotel især hos Spies rejsebureau, der hører til de største rejsearrangører på markedet. Men man kan naturligvis også holde øje med ekstra gode tilbud på bl.a. Takeoffer.dk. De fleste mennesker vil elske at få et uspecificeret gavekort til rejse med fly og hotel, som man kan bruge, når man har tid og lyst. Dermed kan man få en tiltrængt ferie væk fra hverdagens larm og stress, så man kan få en romantisk strandferie eller eventyr på en eksotisk rejsedestination.