Gå julen i møde med afbudsrejser i november

eb35b60c2bf01c3e81584d04ee44408be273e5d51fb5164494f6_640_christmas

November kan godt være en rimelig kedelig måned i Danmark. Der foregår ikke rigtig så meget og det er lige op til jul, hvorfor det på det tidspunkt allerede vil vrimle med juleting. Det kan i det mindste godt tage livet lidt af julestemningen at blive bombarderet med juleslik og –pynt i diverse supermarkeder allerede i starten af november. Derfor kan det være attraktivt at tage en afbudsrejse i november og dermed gå julen i møde på en sjovere måde.

Rejs til Frankrig i november

I november forud for vintersæsonen er et af de bedste steder at komme ind i et godt julehumør i at det bedste sted ind i julehumør Beaujolais i Frankrig. Det er en region bedst kendt for sine frugtige rødvine. Man kan cykle eller køre de vin ruter, der udmønter sig gennem et kludetæppe af vinmarker, bølgende bakker og maleriske landsbyer. Der vil være mulighed for at være smagstester på din vej rundt – husk selvfølgelig at holde igen, hvis du kører bil.

Og gå ikke glip af midnat den tredje torsdag i november, når den første flaske Beaujolais Nouveau (drukket i en alder af seks uger) er “tappet”, åben og fejres på de mest oplagte måder. Gå på gaden og deltag i massive fester, der overtager byen Beaujeu, 64 km nordvest for Lyon, med musik, dans, mad og selvfølgelig masser af strømmende vin.

Book rejsen hos Spies

Afbudsrejser til Frankrig i november kan blandt andet bookes hos Spies, der har flere indkvarteringer rundt omkring i Frankrig. Finder du ikke en indkvartering i nærheden af Beaujolais, vil du med sikkerhed også kunne opleve den hyggeligt stemning andre steder i Frankrig på det tidspunkt.