Oplev Frankrig med en brugt Audi A7

5462549179_254935b3ff_b_audi-a7

Hvis man har en stor og komfortabel bil, så kan man få alle tiders hyggelige ferie til lavpris ved at turnere rundt omkring på de franske landeveje i bilen. Man kan undervejs bo enten i telt, medbringe en campingvogn eller leje sig ind på et hotel eller herberg. På den måde kan man køre rundt og opleve den storslåede natur, og det er både muligt at få storbyferie i enten Paris, Lyon eller Bordeaux, men man kan også køre rundt og besøge de berømte vindistrikter. Man bør nok holde et mindre hvil, hvis man har indtaget rigeligt med vin på stedet, men det er meget behageligt med en stor bil, når man er på bilferie, uanset om det er i Frankrig eller andre lande. Hvis man har campingvogn med, så har man alligevel brug for en god trækkraft, så derfor er firehjulstræk at anbefale, især hvis man skal passere nogle stejle bjergveje på turen. Det er også rart med masser af plads i bilen, så man ikke altid sidder klemt sammen, så det er nemmere at tage en lur samt få plads til medbragt tøj og udstyr og naturligvis til souvenirs.

Den rette bil til bilferien

Der findes mange egnede biler til en bilferie, men et godt valg kunne være en brugt Audi A7, da dette er en stilren og sportslig bil, der forener det bedste fra Audis andre store luksusbiler som model A6 og A8. En A7 kan fås både med forhjulstræk eller med quattro-firehjulstræk, og man kan også vælge flere størrelser og typer af motorer, som for eksempel den kraftige V6-dieselmotor med hele 320 hk og en tophastighed på 250 km/t. Denne tunge bil ligger fantastisk godt på vejen, så man får både komfort og køreglæde samt en bil med et gennemført og elegant design. Selve bilens kabine er luksuriøs og rummelig og meget støjdæmpet, så man får en rolig køretur. Bilen har alt i udstyr og luksus som er fartpilot, lys- og regnsensor, dæktrykkontrol, automatisk nedblændeligt bakspejl, Audi Sound System, natsynsassistent, parkeringsassistent, keramiske bremser og meget mere.

Årsager til at vælge Audi

Man får normalt mest for pengene, når man køber en lettere brugt bil, der er i god stand, hvilket førhen kunne være svært at afgøre, og man kunne desværre risikere at købe katten i sækken og dermed lave en dårlig bilhandel. Audi har nemlig af samme årsag skabt et koncept, der garanterer købere til brugte biler mere sikkerhed kairehotel.com, og det hedder Audi Approved Plus og forkortes AAP. EN bil med AAP godkendelse er ofte højst 1-2 år gammel og har kun kørt meget få km, så derfor burde bilen være i tiptop stand, og for at være på den sikre side, så gennemgår Audis egne teknikere bilen meget nøje, således man fjerner alle uoriginale og defekte dele, der bliver erstattet af nye originale dele, således bilen på alle områder opfører sig som en reelt ny bil blot lettere tilkørt. Audi giver 2 års fuld garanti på bilen, og så får man endda en udvidet serviceaftale med i prisen, der løber i 2 år, eller til bilen har rundet i alt 40.000 km. Audi dækker alle omkostninger på bilen, såfremt der skulle opstå uventede skader i hele garantiperioden, så man kan altså trygt købe en brugt bil hos Audi, såfremt den er betegnet med AAP. På Audis hjemmeside kan man finde en brugt Audi A7 til en noget lavere pris end bilens nypris men stadig med garanti fra Audi.

Billede: nakhon100