Undgå en dyr ferie i Paris

e834b40929f0073ecd0b470de7444e90fe76e6d31eb318429cf7c1_640_Paris

Paris er et let sted at bruge penge – med fantastiske restauranter, butikker og vinbarer på hvert hjørne, og entré til alle de verdensklasse museer og attraktioner, der snart begynder at opstå. Så kan du nyde Paris, hvis du forsøger ikke at bruge for mange penge? Her er nogle af de tips til hvordan man kan undgå at bruge for mange penge på sin ferie i Paris, men samtidig have det sjovt Japanese pornskill.

1. Seværdigheder

Paris har så mange verdensberømte bygninger og monumenter – ligesom Sacre Coeur, Triumfbuen og Eiffeltårnet – at komme til at se på disse vil ikke koste en krone. Det er først, hvis man skal op i Eiffeltårnet eller lignende, at det bliver dyrt. Derfor kan det være en god idé at prioritere og udvælge en seværdighed, man vil bruge penge på, og så ellers bare nøjes med at betragte de andre monumenter udefra.

Hvis du ønsker at lære lidt mere om Paris, tilbyder Discover Walks gratis vandreture med lokale guider. De dækker en række forskellige områder – fra venstre bred og Marais til Notre Dame og Montmartre. Turene tager omkring 90 minutter og off-season grupper er normalt små, mens de vil være noget større, når det er sæson.

Der er også masser af gratis festivaler og begivenheder i Paris i løbet af året – herunder fyrværkeri og militære parader for Bastilledagen den 14. juli i Paris, Blanche helaftens kunstfestival mm.

2. Museer og gallerier

Hvis dit besøg falder sammen med den første søndag i måneden, har mange museer gratis indgang på det tidspunkt, herunder Musée d’Orsay, Musée du Quai Branly, Pompidou-centret og Picasso Museum. Andre er kun gratis i lavsæsonen.

Det er også værd at tjekke museernes hjemmesider ud for oplysninger om andre rabatter. Mange museer tilbyder gratis adgang til enhver tid til 18-25-årige, der bor i EU. Louvre har også fri adgang til personer under 26 fredag aften efter 18:00.

3. Udsigt over byen

For gratis udsigt over byen, er nogle af de foretrukne spots uden for Sacre Coeur, den øverste etage af Pompidou-centret, rooftop café på stormagasinet Galeries Lafayette, tagterrassen af institut du Monde Arabe og Parc de Belleville i det 20. arrondissement.

4. Spise og drikke

Franskmændene er lidenskabelige, når det kommer til mad, men at spise ude i Paris kan tage en enorm bid af dit budget, især i de turistede områder. Bor du i lejlighed eller hostel kan du selv lave mad, og ellers kan man jo købe sig en af deres populære baguettes og smøre sig en sandwich.